MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • All Blogs
  • Close
 • All Articles and Reviews
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

MyCreed Mededeling

Beste Assassins en Templars,

Zoals jullie misschien al hebben gelezen zijn wij gestopt met MyCreed Global, Creative en World. Ook de huidige website zal niet meer worden voorzien van nieuwe content maar blijft wel bereikbaar onder een nieuwe link. Wij hebben besloten om volledig onze aandacht te vestigen op MyCreed Nederland die nu doorgaat onder de naam MyCreed.

In het kort, mocht je niet onze andere pagina’s volgen hier even in het kort waarom deze beslissing. Sinds 2013 draai ik MyCreed, hebben we vele teams gehad, maar ook vele merken (pagina’s, groepen, websites.) Op de één of andere manier kregen we de Engelstalige merken niet draaiend, wat we ook deden of probeerden. Dit was veel werk/tijd en energie in onderdelen welke gewoonweg niet actief wilden worden. Gelukkig is ons Nederlandse onderdeel wel actief en altijd nog bloeiend en mijn en onze dank hiervoor! Wij hebben hierom besloten om alle tijd en man/vrouw kracht te steken in dit onderdeel.

MyCreed is vanaf vandaag dus 100% Nederlands! Nu zijn er natuurlijk dingen die net even anders gaan worden. Want onze website is volledig in het Engels, en om deze om te zetten naar Nederlands kan maar inhoudelijk (dus de geschreven stukken) is dit lastig. Maar hier hebben we een oplossing voor! Alle oude content is gewoon te vinden via https://animus.mycreed.nl! En onze nieuwe website waar we nu uiteraard aan werken is te vinden via www.mycreed.nl! De website was deels al aan vervanging toe en dit stond al op de planning voor dit jaar. Dus we gaan hier nu werk van maken en zorgen dat MyCreed een toffe site terug krijg waar uiteraard alle info van alle Assassin’s Creed games op komt te staan. Ook zullen we de Nederlandse stukken die op World stonden terug zetten. En we gaan ook werken aan Nederlandse content!

De pagina zal lekker blijven zoals deze nu is alleen dan zal er iets meer content gaan volgen. Denk aan art, cosplay, merchandise en meer van dit soort dingen. Dit hadden we normaal verspreid over meerdere pagina’s maar dit komt nu grotendeels naar deze pagina. De groep zal in zijn huidige vorm blijven. Wel gaan we kijken of we dit zelf ook actiever kunnen maken om zo de draai er op een leuke manier in te houden.

Kortom we blijven bestaan, weliswaar onder een soort van nieuwe naam en de nieuwe website komt eraan. Dit gaat alleen wat tijd kosten want we willen wel een mooie website terug.

Met vriendelijke groet,
Oprichter van MyCreed Michael Braam

En uiteraard ook vanuit het gehele MyCreed team,
Ivar, Erin, Thijssen, Elinor, Martien, en  Kris


 

Lees hier de Engelstalige mededeling: http://www.mycreed-world.com/mycreed-announcement/