MyCreed World

Menu
 • Assassin’s Creed
  • Close
 • All Blogs
  • Close
 • All Articles and Reviews
  • Close
 • MyCreed World and Network
  • Close

Mededeling Q2: Zomer update

Zomer of niet ook wij werken en bouwen rustig verder aan MyCreed. Met Assassin’s Creed Odyssey in het vooruitzicht waren er zeker nog een paar dingen die we intern gedaan wilde hebben. De maand naar de release en de laatste paar weken/dagen is het altijd enorm drukke periode voor ons. Het nieuws in de gaten houden, updates bekijken, de game spelen en dan er ook nog over schrijven. Daarom is alles al nu besproken en kunnen we de komende maanden er rustig naar toe werken. In deze mededeling zal ik wat meer toelichten over de veranderingen die er nu al zijn en nog gaan komen.

MyCreed Global Friday Stream

Streamen is altijd al iets geweest wat we graag wilde doen echter zaten we gewoonweg dat we er geen tijd voor konden vinden. Maar daar is nu verandering in gekomen! Onze eindredacteur Boudewijn is sinds een week of twee begonnen met het streamen van Assassin’s Creed uit 2007. Dit is op een vaste dag en tijdstip namelijk om 20:00 uur op de vrijdagavond. Wij hebben er ook bewust voor gekozen om dit niet op Twitch te doen maar direct op Facebook. Dit is ook waar onze volgers en onze doelgroep zit en waarmee we de leukste interactie hebben.

We werken hard aan dit hele gebeuren. Streamen is voor ons nieuw en we willen het goed doen en ook zeker de feedback serieus nemen. De stream is niet alleen voor ons dat we Assassin’s Creed spelen maar de interactie met jullie is belangrijk. Dus vragen of opmerkingen of wat dan ook stel ze gerust tijdens de stream.

Op dit moment streamen we eerst op MyCreed Global in het Engels dus. Hier willen we dit eerst goed hebben en dan kijken we of we dit ook op MyCreed Nederland gaan doen. Volg tot die tijd rustig de pagina van Global zodat je de streams niet mist. Heb je het toch gemist geen probleem we zorgen ervoor dat de stream altijd snel terug te zien is via de website. We zullen de link ook delen op alle pagina’s.

www.facebook.com/MyCreedGlobal
De stream zijn terug te kijken via:
www.mycreed-world.com/category/live-stream-with-boudewijn/

MyCreed Rebranding

Toen we begonnen met MyCreed hebben we veel merken zien komen en gaan. Echter sinds World er is zijn we hier nog duidelijker in geworden. World is echt de website waarbij alles samenkomt. Network is en blijft onze bedrijfsnaam maar we communiceren echt via World, Nederland, Global en Creative. We hebben Cosplay en Creations al eerder samengevoegd maar nog steeds was het gesplitst. Vanaf vandaag gaat Cosplay en Creations verder onder Creative waar uiteraard een nieuw logo en kleur bij hoort. Hier vind je alles van Assassin’s Creed wat niet direct betrekking heeft op de game. Maar juist alles wat erbij komt kijken. Denk aan cosplay, art, concepts en veel meer. Verwacht er geen game trailers of welk deel was de beste. Nee alles draait om de creativiteit rondom Assassin’s Creed.

Ook waren we niet blij en tevreden over de kleur van Global en ook die hebben we aangepast. Een mooie duidelijke blauwe kleur die altijd opvalt. Daarnaast hebben we nu ook duidelijke logo’s gemaakt die onze Clubs vertegenwoordigen want ook de Clubs zijn voor ons van groot belang. En als laatste hebben ook de Facebook covers een makeover gekregen. En de banners op de site en ook hier op Facebook (vaste items) hebben een kleine maar belangrijke makeover gekregen.

Al met al onze huisstijl is oid en vertrouwd maar heeft wel een frisse makeover gehad waarbij de kleuren meer eenheid en duidelijkheid uitstralen. We hopen dat dit ook jullie bevalt.

Toekomst

Uiteraard zitten we niet stil met Odyssey in het vooruitschiet. Maar los van een totaal nieuwe game ons hele team werkt hard aan nieuwe content. Zoals het er nu naar uit ziet komt er elke maand een Blog of 5 online waarbij er een aantal in het Nederlands zijn en Engels.

We hopen dat deze updates ook jullie bevallen.
Een makeover hier en daar, livestreams direct op Facebook op MyCreed Global en meer content!

En volg ons uiteraard op onze Facebook pagina’s:

MyCreed Nederland en Club

MyCreed Global en Club

MyCreed Creative en Club

MyCreed World