MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • All Blogs
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

INSIDE the Animus: We beginnen gewoon bij het begin!

Dit jaar komt het zesde deel uit de Assassin’s Creed-franchise uit, en met elk deel zien we steeds meer veranderingen. Houdt Ubisoft zich nog aan het oorspronkelijke verhaal? Wat is het verhaal ook alweer? Wie was wie? Wanneer kwam welk deel? Met onze nieuwe rubriek INSIDE the Animus gaan we iedereen weer helemaal bijpraten.

Waar begon het allemaal ook alweer mee?

Het begon allemaal in het jaar 2012. Een barman met de naam Desmond Miles werd ontvoerd door medewerkers van het bedrijf Abstergo. Warren Vidic, een wetenschapper in dienst van Abstergo, gebruikte Desmond als proefpersoon voor de Animus. Desmond was de 17e proefpersoon, en werd gebruikt nadat proefpersoon 16, Clay Kaczmarek, niet meer ingezet kon worden.

Warren Vidic was het hoofd van het Animus-project en zette proefpersonen in om door middel van de Animus onderzoek te verrichten naar het genetische geheugen. Later bleek dat Vidic een tempelier was en hij zijn proefpersonen voorzichtig had uitgekozen. Vidic had alle nodige informatie over Desmond’ bloedlijn en wist dat hij een afstammeling was van de assassins. Wanneer Desmond de Animus betrad, werden zijn genetische herinneren geactiveerd, en zo trad hij in de voetsporen van Alitaïr, Ezio en Connor. Door terug te gaan in de tijd herleefde hij het leven van zijn voorouders. Hij leerde al hun vecht-skills, zijn eagle-vision in het heden te gebruiken, en kwam erachter waar het artifact verborgen werd gehouden. Dit was precies de informatie waar Vidic naar op zoek was, en wist dat hij deze informatie alleen zou kunnen verkrijgen door Desmond het te laten herleven.

Waar het op neer komt; Door in de Animus te stappen zie je hoe tempeliers in het verleden al bezig waren om de pieces of Eden in handen te krijgen. En zodra je uit de Animus stapt, realiseer je je dat de tempeliers van nu nog steeds op zoek zijn. En het is aan de assassins om hen tegen te houden.

Vanaf heden volgt er elke maand een ‘INSIDE the Animus‘ met daarin informatie over elk deel van Assassin’s Creed. Het is ons doel om het zo overzichtelijk als informatief mogelijk te maken, zie ons doel gerust als een semi-Wikipedia. Ons schema betreft de INSIDE the Animus is op zo een wijze ingedeeld, dat zodra Victory uitkomt, iedereen weer bij is.