MyCreed World

Menu
  • Assassin’s Creed
    • Close
  • MyCreed World and Network
    • Close

Announcement: Q1 MyCreed nieuws en updates

Afgelopen jaar hebben we plannen gemaakt om een aantal zaken te veranderen. Met een nieuwe Lead Designer Ivar, wie nu leiding hierin neemt. Onze website heeft geen comment section meer. En we starten met gedetailleerde nieuws artikelen. In deze Announcement kan je hier meer over lezen.

Lead Designer

1 van de dingen waar ik heel erg trots op ben zijn onze designs, ik hou van onze stijl en kleuren. Het kost heel veel uren van werk om het perfecte MyCreed/Abstergo look te krijgen. En ja ik heb de meeste gemaakt en ben er heel erg trots op. Maar ik had altijd een schaduw designer, Ivar. De laatste paar maanden en vooral weken begon Ivar het steeds meer te doen. En vanaf vandaag geef ik de rol van Lead Designer over aan hem. Samen met Melissa zullen zij het verder overnemen. Uiteraard zal ik mijn eigen designs maken omdat ik het werk heel leuk vind om te doen, maar doe het niet meer voor MyCreed in het geheel.

Geen comment

Onze eerste grote verandering voor onze website is onze reactie systeem, ja die hadden we, maar niemand maakte er gebruik van behalve een aantal spammers. We hadden in het begin veel reacties op de website, daarvoor onze dank, helaas gaven spammers ons veel werk. Desondanks delen we al onze content op onze Facebook paginas. Mensen lezen het en reageren later op het Facebookbericht. Daarom heeft de comment section geen functie meer voor ons. Vanaf nu lees je het artikel en reageer je op het Facebookbericht.

Nieuws en Assassin’s Creed updates

We delen altijd alle Assassin’s Creed nieuws en updates op onze Facebook pagina’s, maar het was altijd een andere website of pagina. Met onze nieuwe redacteur Renzo en natuurlijk onze eindredacteur beginnen we nu met het maken van nieuws artikelen op website. Met meer informatie en uiteraard onze eigen website/platform. Ons plan is heel simpel: Wanneer er nieuws bekend is, maken we een kort bericht op onze pagina’s en ondertussen bekijken we het in detail en schrijven hier een goed artikel over en plaatsen dit op onze website binnen maximaal 2 tot 3 dagen. In het Nederlands of Engels of beide. Ons doel zal altijd zijn om het nieuws artikel zo goed mogelijk te maken. Onze teamleden werken allemaal op andere schema’s, dat is waarom wij het zo opzetten en we niet de eerste zullen zijn om het nieuws te delen op onze website.


Dit was een klein bericht, maar het is heel belangrijk voor ons als MyCreed. Hou een ons goed in de gaten want er zullen meer aankondigen komen.